Υλικά: 1 σακουλάκι τερτελίνια με τυρί - 1/4 ζαμπόν - 1/4 κασέρι - 1 κρέμα γάλακτος - 2 πράσινες πιπεριές (σε κομμάτια) - 2 φύλλα σφολιάτας
Εκτέλεση : Βράζουμε τα τορτελίνια , τα σουρώνουμε , και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Στρώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας στο ταψί της κουζίνας , βάζουμε την γέμιση απο πάνω και κλείνουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας. Αλείφουμε με αυγό , χαράζουμε και ψήνουμε για 45-50 λεπτά στους 180 βαθμούς